21 de novembre 2015

XXII TROFEU RAÜL RAMOS – PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT GIROSONA

El C.N.Castellfollit ha participat aquest passat dissabte en el prestigiós Trofeu Raül Ramos que organitza el C.N.Olot. A la vegada era el tret de sortida del circuit Girosona de natació. Enguany hi han participat tots els clubs del circuit Girosona i amb la presència del C.N.Hospitalet i del C.N. Sant Andreu.                                                      . Les dues sessions  han estat d’un alt nivell esportiu i a la vegada molt intenses. On la nostra  nombrosa representació no ha defraudat i han competit a un bon nivell. Prova d’això son les quatre finals disputades i un nou rècord de club a càrrec de la Clàudia Oliveras en la prova dels 100 mtes estils (12anys) amb un temps de 1.18.90.
A nivell individual destacarem el quart lloc d’en Genís Grau en 100 mtes. esquena amb un bon registre 1.08.12. El cinquè lloc aconseguit per l’incombustible Adrià Surribas “Tomaset” en la prova dels 100 mtes. estils amb un temps de 1.05.56, on en Xavier Vila va aconseguir el sisè lloc amb un temps de 1.06.88. Cal destacar  a la Mireia Reverter pel seu cinquè lloc en la final dels 100 mtes. braça amb un temps de 1.33.64 i pel meritori 1.10.64 en la prova dels 100 mtes. lliures. Un altra marca que cal destacar és 1.19.18 aconseguit per l’Arnau Vila en la prova dels 100 mtes. esquena.

Segons l’entrenador del Club Sergi Vivet: “cal estar satisfets de com ha anat la competició, ja que s’ha competit bé. A part de les quatre finals i el rècord aconseguit, varis nedadors han millorat les seves marques personals i això és molt important en el moment que estem de la temporada”.


Imatge dels nedadors que van participar en el Trofeu Raül Ramos d'Olot.

Imatge dels nedadors que van quedar classificats en les finals de la tarda i que vàren fer un molt bons resultats.