16 de novembre 2015

BON BALANÇ: QUATRE RÈCORDS DE CLUB I MOLT BONES MARQUES EN UN INTENS CAP DE SETMANA

Entrenament zonal aleví a Vic
La piscina del Vic Etb va ser l’escenari, i dirigit pel tècnic de la Federació Catalana de Natació Toni Comas, d’una nova sessió d’entrenament conjunt dels clubs Girosona en categoria aleví.
Del C.N.C. estaven convocades: Clàudia Oliveras, Núria Masó, Aura Vilarrasa i Raquel Nieto.
Aquestes convocatòries  que hi participen els nedadors de més nivell serveixen per fer-los un seguiment i  veure com va la seva evolució. Pel nostre Club també és molt important ja que és un reconeixement a la nostra feina i sobretot a la dels nostres entrenadors.
2ª jornada de la Lliga catalana infantil + pressa de temps
Al matí a Banyoles els nostres infantils i absoluts varen estar a un bon nivell . La majoria varen millorar les seves marques  personals i es varen establir dos nous rècords de Club en els relleus de 4 x 200 mtes. lliures absoluts tan el masculí com el femení.
El relleu format per:  Genís Grau-Gerard Villalta-Adrià Surribas i Miquel Grau amb un temps de 9.04.41 varen batre el rècord de Club  que estava establert des de 1990 en 9.47.49.

I el relleu format per: Laura Nieto-Mireia Reverter-Coral Vilà i Ivet Navarro amb un temps de 10.58.07 varen superar l’anterior rècord de 11.00.17 d’aquest mateix any.
Imatge de l'entrada de la Piscina de Vic on es van fer la sessió d’entrenament conjunt dels clubs Girosona en categoria aleví.

Imatge de tots els nedadors que van participar en les competicions a la piscina de Banyoles.

Relleu absolut format per les nedadores Ivet Navarro- Mireia Reverter- Coral Vilà i Laura Nieto que van aconseguir un nou rècord de Club.

Relleu absolut Masculí format pels nedadors  Genís Grau-Gerard Villalta-Adrià Surribas i Miquel Grau que van aconseguir un nou rècord de Club.

Imatge dels nedadors dels Club que van competir el mateix dissabte a la tarda a la piscina de Lloret, on van millorar les seves marques personals, i a on dos nedadors van aconseguir dos nous rècords de Club.
El nedador Marc Gifreu va aconseguir un nou rècord de Club en la prova de 200 mts esquena. 
La nedadora Claudia Oliveras va aconseguir un nou rècord de Club en la prova de 200 mts. esquena.


MOLTES FELICITATS A TOTS !!
Club Natació Castellfollit