29 de juliol 2013

Mundials de Natació 2013 (BCN). " MEDALLA D´OR " pel Club Natació Castellfollit.

Com ja era previst, va arribar el gran dia DIUMENGE 28 DE JULIOL, i el Club Natació Castellfollit, va realitzar una sortida cap a BCN, per tal d´assistir als Campionats del Món de Natació que s´hi està celebrant.
Al matí, un grup de pares i nedadors, van desplaçar-se cap a la ciutat comptal per gaudir de l´esport que ens té a tots units, i al qual els nostres fills/filles segueixen els passos, i potser, "qui sap ", algun dia poden estar enmig d´ells. Els somnis son somnis SÍ, però a vegades, aquests, es poden fer realitat. (sinò aneu llegint i ho veureu).
A l´espera d´entrar a l´interior del Pavelló Sant Jordi per tal de veure les competicions, els nedadors digas-li ídols etc.... Tots plegats i anant en grup, vam fer turisme per Barcelona, visitant l´Estadi de Montjuïc, el Pavelló Sant Jordi , les Fonts de Montjuïc, Plaça Espanya i Les Rambles.
Pocs podien intuïr i menys pensar, el que ens depararia la sortida que vam realitzar tots junts.
Es mentre caminàvem per les escales mecàniques de Montjuïc, quan vàrem observar a una noia, que tenia tot l´aspecte de ser nedadora, donat que el físic ho feia pensar, així com també duïa a les mans un "XOP", el xandall de la selecció de Rússia i la credencial posada al coll. Una noia que, amb un gran gest com a esportista, i com a gran persona, es va aturar després de veure com els nedadors més joves del nostre club, se la quedaven mirant. La sorpresa va ser, quant la noia al veure la cara d´admiració dels nedadors, va obsequiar-los, donant-los el XOP, i deixant-se fer fotografies que quedaran per el recòrd del Club, era ni més ni menys, que la nedadora Russa de Natació sincronitzada la Svetlana Kolesnichenko, nedadora que en aquests mundials de natació de BCN, ha aconseguit un total de 4 medalles d´Or.

Imatge dels nedadors del Club Natació Castellfollit amb la nedadora Russa  Svetlana Kolesnichenko.
Una nedadora la Svetlana, considerada de les millors nedadoras de natació sincronitzada de tota la història i a nivell mundial.


Fotografia on s´observa a la nedadora (dreta) amb una medalla d´or aconseguida a BCN 2013.

 
Fotografia on hi ha tot l´equip de Natació Sincronitzada de Rússia " LA GRAN DOMINADORA APLASTANT " d´aquests mundials de natació BCN 2013 on la nedadora es la 4ª de l´esquerre.
 
Aquesta va ser una gran anècdota..... SÍ, però si algo recordarà tot el grup que va anar a Barcelona va estar un altre, on per a tots nosaltres, es el millor premi que ningú podia pensar ni tant sols passava pel cap.
 
Era un dia per anar a veure els millors nedadors del món, disfrutar de la natació, poder sentir l´ambient a nivell de mundial, estar enmig d´ells, poder-los veure....... la Mireia Belmonte, la Melanie Costa, l´Érika Villaécija, o en Rafa Muñoz com a espanyols i com no, els nedadors d´èlit a nivell mundial, americans, francesos etc.. com en Yannick Agnel, Florent Manaudou, Fabien Gilot, en Ryan Lochte, Missy Franklin, Katie Ledecky etc... pero.......... sí........................, dintre de tots els nedadors, mancava el número 1 mundial de tots els temps, el més esperat, el més desitjat, el que tot nen somia en poder ser com ell, en poder-lo tocar, tenir-lo al costat, poder-lo veure, si, tot això i més i que no podia ser, donat que l´any passat confirmava la seva retirada a nivell de competició, parlem del nedador americà MICHAEL PHELPS, el nedador de les 22 medalles.
El millor de tots no venia a Barcelona a competir. Quina decepció pels nedadors més petits i joves, el seu ídol, el seu somni no es podia fer realitat, no veuríen amb en Michael. Quin greu!!! 
Però tocava passar-s´ho bé i així ho feiem.  
Ja tots junts passejant pel recinte de Montjuïc, vam localitzar l´equip de Relleus 4x100 de França, que nedadors del Club ténen algunes firmes i fotografies fetes amb ells. Sí un equip de relleus, que hores després es proclamàven Campions del Món, guanyant al molt poderós relleu de la selecció dels Estats Units d´Amèrica (USA).
Teniem fotos  amb els campions del món, signatures, i, amb d´altres nedadors. Quina tarda!
De sobte escolto en PHELPS!!.
Sí era cert teniem davant nostre a uns metres en MICHAEL PHELPS en persona, el somni dels nens s´havia complert, podien veure´l. Estava davant nostre acompanyat amb molts membres de seguretat i de la FINA (Federació Internacional Natació ), cosa que el feia inaccessible qüasi per tothom, però que tot i això, el grup del Club Natació Castellfollit, van poder estar amb ell, donat que passava pel nostre costat, i alguns nedadors mes joves el van poder tocar. Un cop a l´interior de l´estand SPEEDO, i observant-nos a l´exterior, amb mostres de gratitud, ens va saludar en vàries ocasions, fent realitat un fet, un somni que els nedadors, tindran de ben segur en ment durant molts anys i que quedarà a la memòria. No ens va poder signar rès, donat les fortes mesures de seguretat i segons un agent de la FINA, que també era degut al contracte signat amb SPEEDO, però va valer la pena .HAVÍEM VIST I TOCAT EL MILLOR NEDADOR DE TOTA LA HISTÒRIA EN MICHAEL PHELPS. Volíem més sí, pero al ser famós, al tenir un nom, a vegades implica no poder fer el que un vol. Però tot i així tenim l´experiència, unes fotos i podem dir-ho.Hem estat amb en MICHAEL PHELPS.
 
Fotografia d´en Michael Phelps caminant davant nostre just després de passar pel costat.
  

Fotografia d´en Michael Phelps després d´estar a l´estand SPEEDO.
Seguidament, la TV Espanyola, (TELEDEPORTE), va entrevistar als nedadors del Club, fent-lis preguntes sobre el nedador americà.
 
Fotografia fent l´entrevista als nedadors del club.
Dit això, ens vàrem preparar per l´inici de les competicions, sense deixar-nos abans, de comprar algun petit detall/souvenir del mundial BCN 2013, i fent alguna fotografia de recòrd a la casa NIKON. Llavors vam anar enfilant cap a l´interior del Palau Sant Jordi.