08 de juliol 2013

GRAN INICI DEL CLUB NATACIO CASTELLFOLLIT A LA COPA PIRINEU

Aquest passat dissabte dia 6 de juliol, es va iniciar la temporada d´estiu 2013, en la competició de la lliga gironina "COPA PIRINEU" de natació, on hi ha inscrits, els clubs de piscina descoberta.

El club natació Castellfollit, hi va aportar un equip de nedadors,  al qual van realitzar les proves a un nivell molt bó, deixant entreveure que aquest any, els mateixos nedadors, amb aquestes ganes de superació, amb sacrifici i esforç, ho donen tot i més, per poder anar sumant punts, i aconseguir any rera any aquest trofeu, donant exemple als mes petits que segueixen els seus passos i que tenen com a referència aquests nedadors.
Uns nedadors que fan que aquest esport, sigui un referent a nivell de poble, i que posen el nom del Club Natació Castellfollit, enmig dels millors clubs de Catalunya de natació.
Els clubs participants son:
ACEJ La Jonquera
Besalú C.N                 
C.P. Santjoanenc        
C.N.Castellfollit 
C.N.Farners                
C.P.Flaçà                     

Cal dir que aquesta lliga es realitza a cadascuna de les piscines dels clubs inscrits, en vàries jornades, essent els dissabtes els dies de competició.

"Animem a totes les persones que els hi agradi la natació, el medi acuàtic o a les persones que ho desconeixen, que vinguin a gaudir d´aquest esport, on el viuràn en estat pur. Es per això que us esperem en aquestes piscines de les poblacions amunt esmentades, i que tenen les portes obertes per tothom".