28 de juliol 2013

Copa Pirineu " La Jonquera " TARDA EN LA MEMÒRIA DEL CLUB !!

Ahir dissabte dia 27 de juliol de 2013 per la tarda,  es va realitzar la 3ª prova de la  "Copa Pirineu" a la piscina de La Jonquera. Una tarda on els nostres nedadors del Club Natació Castellfollit van donar-ho tot.
Uns nedadors que amb els valors adquirits, amb esforç, constància,  esportivitat i amb moltes ganes de superació van donar al públic assistent, i als acompanyants que s´hi van desplaçar del nostre club vàries alegries en format "RÈCORD DE CLUB" en proves que es varen nedar.

Una de les proves realitzada va ser  la de relleus 4 x100 mts lliures masculins i fins a 11 anys format per:
- Adrià Martínez.
- Isaac Navarro.
- Marc Gifreu.
- Arnau Vila.

Amb un temps de 5.30.76, van aconseguir el Rècord de Club. Un rècord que estava amb un temps de 5.45.95 i que  es trobava fet desde l´any 2000. O sigui han passat 13 anys per tal d´aconseguir millorar-lo cosa que s´ha fet.
 
Fotografia del relleu, amb l´entrenador Pere Vilà i l´entrenadora Núria Vilà.

Així mateix, una altre prova realitzada va ser la de relleus 4 x100 mts lliures femenins i fins a 11 anys format per:
- Aura Vilarrasa.
- Claudia Oliveras.
- Núria Masó.
- Laura Nieto.

Amb un temps de 5.48.41, van aconseguir un altre Rècord de Club. Un rècord que estava amb un temps de 6.02.45 i que es trobava fet anteriorment, desde l´any 2005.
Una de les proves realitzada va ser la de relleus 4 x100 mts lliures masculins i fins a 11 anys format per:
- Adrià Martínez.
- Isaac Navarro.
- Marc Gifreu.
- Arnau Vila.

Amb un temps de 5.30.76, van aconseguir el Rècord de Club. Un rècord que estava amb un temps de 5.45.95 i que es trobava fet desde l´any 2000.

Fotografia del relleu, amb l´entrenador Pere Vilà i l´entrenadora Núria Vilà.

O sigui han passat 13  i 8 anys per tal d´aconseguir millorar-los cosa que s´ha fet. Es per això que desde el Club se´ls hi vol donar l´enhorabona a tots i felicitar-los i agraïr-lis que amb aquest esforç. facin passar aquestes tardes memorables i que passen a la història del Club a l´espera de poder bàtre´ls de nou, cosa que cada vegada es més difícil.
FELICITATS !!!