16 de novembre 2021

EN MAHAMADOU DAMBELLEH JARRA TORNA AMB UN OR I UN BRONZE DE MADRID

Durant el dissabte 13 i diumenge 14 de novembre, en Mahamadou Dambelleh Jarra, ha participat en el "Campeonato Clasificatorio de natación por edades de la ONCE", que s'ha celebrar a les instal.lacions del Centro de Recursos Pedagógicos de Madrid.

De BRILLANT !!! cal qualificar la seva actuació en aquest campionat. Ja que va tornar cap a Castellfollit amb una medalla d'or i una de bronze i també amb mínimes per a participar en els Campionats d'Espanya.

El dissabte es va penjar l'or en la prova de 100 mtes. lliures amb un temps de 1:08,41 i el bronze en la prova de 200 mtes. estils amb un temps de 3:05,03.

El diumenge es va quedar molt a prop de la medalla de bronze en la prova dels 100 mtes. papallona amb un temps de 1:31,25 aconseguint, tot i baixar 7 segons la seva marca personal, una meritòria quarta posició.

Enhorabona Mahamadou, és el premi al teu esforç i a les hores que hi dediques entrenant.