03 de novembre 2021

 BONA ESTRENA DELS NEDADORS I NEDADORES DEL CLUB EN EL XXVII TROFEU MEMORIAL RAÜL RAMOS D'OLOT

Organitzat pel C.N.Olot aquest passat 30 d'octubre es va celebrar el TRofeu Raül Ramos, primera prova també del Circuit DS-Girosona.

Quasi 400 nedadors i nedadores de més de 20 clubs d'arreu de Catalunya van competir, alguns amb grans noms i esportistes olímpics, internacionals i diversos amb records d'Espanya, per tant el trofeu va tenir un nivell molt alt.

El C.N.Castellfollit hi va participar amb infantils, juniors i absoluts. Tenien moltes ganes de competir i volien veure els fruits del treball fet fins ara. Vist el resultat hem de dir que anem pel bon camí ja que es va competir a un bon nivell. Només cal veure que de les 15 proves individuals que participaven els nostres nedadors i nedadores, es varen millorar 9 marques personals i es va aconseguir classificar-se en 2 finals, a càrrec de l'Èric Ventulà en les proves de 100 mtes. braça i 100 mtes. estils.

Pel C.N.Castellfollit van participar: Mahamadou Dambelleh, Joel Rustullet, Èric Ventulà, Júlia Crivillés, Aminata Bah, Adriana Monturiol, Ona Vilarrasa, Fatoumata Bah, Laia Oliveras i Anna Moreno.