05 de març 2018

BON AMBIENT A LA CALÇOTADA POPULAR DE CASTELLFOLLIT

Aquest passat diumenge 4 de març el C.N.Castellfollit va organitzar uns del actes socials més populars "La Calçotada".
La setantena llarga de participants varem poder gaudir d'una autèntica calçotada per llepar-se els dits. L'àpat consistia de calçots amb la seva salsa, mongetes amb botifarra de perol, per la mainada macarrons, pollastre a la brasa i per postres un làctic de "La Fageda" i galetes de Ca l'Enric, tot això regat amb bon vi de l'Empordà.
El C.N.Castellfollit vol agrair a tots els assistents a la calçotada i molt especialment a tots els pares i mares voluntaris que varen col.laborar en la cuita dels quasi 1000 calçots, fer la salsa i tenir-ho tot a punt. Sense ells no seria possible organitzar aquest acte.


I dins dels actes  del 50 aniversari de la fundació del C.N.Castellfollit s'organitza pel proper diumenge 18 de març una sortida al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat en acció de gràcies per a tots aquests anys d'història esportiva i social. Es tracta d'una sortida oberta a tothom i per aquelles persones que sentin seus els valors del Club i estiguin o hagin format part de la seva trajectòria al llarg del temps. Per informació telf. 660372913.