20 de març 2018

ACTE COMMEMORATIU DELS 50 ANYS DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT AL SANTUARI DE MONTSERRAT

Diumenge passat, 18 de març, més de cinquanta persones van participar a l'anada al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat, per celebrar plegats un dels actes més importants dels 50 anys de la fundació del Club Natació Castellfollit.
Al matí, a les 11:00 h, es va assistir a la Missa Conventual a la Basílica, on el President del Club, Pere Vilà, va llegir el següent text explicant el motiu de la visita:
"El Club Natació Castellfollit de la Roca és una entitat esportiva sense ànims de lucre que enguany celebra cinquanta anys de la seva fundació. dia a dia.
Des del seu naixement fins a l'actualitat el Club ha traçat el seu camí, no senzill, mantenint com a valors incondicio-nals la integració, la humilitat, el respecte amb els demés i la gratitut a tothom qui participa en el seu dia dia.
La nostra vinguda al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat és en acció de gràcies per a tots aquests anys de història esportiva i social. A la vegada també d'agraïment a la Mare de Déu per a totes aquelles persones que senten els valors del Club i estiguin o hagin estat part de la seva trajectòria al llarg del temps". 
Durant la celebració un grup de nedadors i nedadores varen oferir una ofrena floral a la Mare de Déu. Al finalitzar la missa es va poder escoltar el "Virolai" cantada per l'Escolania de Montserrat.
Tot seguit va tenir lloc la recepció per part del Prior de l'Abadia de Montserrat, P. Ignasi Fossas,  que va dirigir unes paraules a tots els participants. 
Va ser una jornada molt emotiva, agradable i memorable sobretot pels qui estimen i donen sentit al Club.

Adjuntem un recull fotogràfic