13 de novembre 2016

INTENS CAP DE SETMANA

Aquest passat cap de setmana els equips aleví, infantil, junior i absolut es va desplaçar fins a la piscina del C.N.Centelles per celebrar la 2ª jornada de la lLliga catalana.
Una molt satisfeta Anna Zamora, entrenadora del Club, ens deia: "ha estat una bona jornada en general, ja que la majoria han baixat les seves marques personals considerablement i per què la Núria Masó ha aconseguit la mínima en els 200 mtes esquena per participar en els Campionats de Catalunya d'Hivern. .... i també molt satisfeta per què avui he vist com poc a poc el treball programat va donant el seu fruit. Però no hem de baixar els braços i continuar treballant com fins ara, que encara ens falta molt".
Fins a la piscina del C.W.Anglès es varen desplaçar els prebenjamins, on varen debutar. Era la primera competició de la temporada. Tot i que son pocs, varen mostrar que tenen molt bones qualitats per ser uns molt bons nedadors. Ja se sap que "en els pots petits hi ha la bona confitura"

Imatge dels nedadors Prebenjamins del club, que van participar a la piscina del C.W.Anglès 

Imatge de l'equip aleví, infantil, junior i absolut que es va desplaçar fins a la piscina del C.N.Centelles

Imatge més detallada del moment on s'observa algunes nedadores, escoltant els últims consells de l'entrenadora Anna Zamora.