21 de novembre 2016

BON PAPER DELS BENJAMINS A LA 2ª JORNADA DE LA LLIGA BENJAMINA

 Aquest dissabte 19 de novembre el C.N.Castellfollit va competir per primera vegada a la piscina del GEN Roses, on si va celebrar la 2ª jornada de la Lliga benjamina.
En aquesta jornada els nostres nedadors i nedadores varen competir amb nedadors dels clubs: Geieg de Girona, C.N. Torelló, C.N.Lloret de Mar,GEN Roses,C.W. Anglès i C.N. Farners.
Les proves que es varen disputar varen ser els 100 mtes papallona, 100 mtes. esquena, 50 mtes. papallona i els 4 x 50 mtes. lliures.
Els joves nedadors/es del C.N.Castellfollit, tot hi nedar unes proves "durilles" com és nedar la papallona, varen fer un bon paper. Destacant el segon lloc en 100 mtes. esquena i 50 mtes. papallona de l'Eric Ventulà, el segon lloc aconseguit també per la Laia Oliveras en els 100 mtes. papallona i i el tercer lloc aconseguit per l'Aina Salvador en els 50 mtes. papallona. De molt bon resultat cal considerar també la tercera posició en el relleu de 4 x 50 mtes. lliures femenins.
L'equip dirigit per la Núria Vilà que va competir a Roses estava format per: Ona Vilarrasa, Aina salvador, Laia Oliveras, Anna Moreno, Duna Crivillès, Amin Haddouti, Éric Masó i Éric Ventulà.

Imatge dels nedadors/dores del Club Natació Castellfollit just abans de competir.

Imatge del nedadors enmig de la competició.