16 de maig 2016

VALORACIÓ POSITIVA DELS ACTES ORGANITZATS PEL C.N.CASTELLFOLLIT A LA FESTA DE "LA GERMANDAT"

Castellfollit de la Roca va viure fa uns dies la seva Festa de "La Germandat". Una festa que va engegar el divendres 13 de maig i va finalitzar el dilluns 16. I on el C.N.Castellfollit, com entitat,  va col.laborar organitzant diferents propostes.

Va ser el dissabte on la nostra entitat va tenir més protagonisme. Un dels actes va ser l'organització de la tradicional "gambada", on unes vuitanta persones varen poder gaudir d'un bon sopar. Tot seguit, al Centre Cívic, es va engegar un concorregut i  animat ball a càrrec del grup "Defunky's" i del Dj "Curva".Durant la sessió de ball es va fer l'acte de proclamació de la Pubilla i Hereu de Castellfollit 2016. Enguany aquests tìtols han estat pels nedadors del Club Anna Coma i Miquel Grau.

Amb aquesta nota voldríem donar les gràcies a tots els voluntaris que han ajudat, treballat i han fet possible la festa. Ja que no és gens fàcil, que amb menys cal fer molt, i que de vegades no es pot arribar a tot arreu. També cal agrair la predisposició per col.laborar i els qui han decidit participar dels diferents actes enlloc de quedar-se a casa o marxar. Gràcies a tots aquells que han entès que l'organització de la festa, la nostra festa, no és fàcil.

A tots MOLTES GRÀCIES: Manel Beatobe, Miquel Masdevall, Isaac Badosa, Aniol Solà, a la "barraca", Meritxell Ribas, Ruben Aguilera, Eva Ortega, Núria Vilà, Mireia Reverter, Tomaset, Sergi Vivet, Coral Vilà, Marc Nieto, Anna Coma, bar local-social del Club, Albert Espigulé, "La Fageda", Pere Vilà, Gaspar i Andreu (brigada municipal), als comerços locals per facilitar-nos la feina, i a l'Ajuntament de Castellfollit.
Imatge del moment de fer les Gambes "CUINERS"

Imatge a l'hora de flamejar-les "tot un luxe"

Imatge del sopar "LA GAMBADA " tradicional en la Festa de Castellfollit

Imatge de Nedadors en els actes de la Festa " BALL NOCTURN "

Imatge de l'hereu i Pubilla de Castellfollit de la Roca 2016 on hi han dos nedadors en Miquel Grau i la Anna Coma "FELICITATS"