18 de maig 2016

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT CAMPIÓ DE LA COPA CATALANA DE BASE ALEVÍ - GRUP "E"

El C.N.Castellfollit va escriure una altra pàgina brillant dins la seva història, proclamant-se Campió de la Copa Catalana aleví (grup E) aquest passat cap de setmana a la piscina olímpica del C.N.L'Hospitalet.

Els nou nedadors i nedadores que formaven l'equip varen aconseguir la victòria gràcies al gran esperit de lluita i actitud que vàrem mostrar des de la primera prova fins al final. Segons puntualitza l'entrenador del Club , Sergi Vivet, "aquesta competició el més important era saber competir i sacrificar-se per l'equip, aconseguir millorar les marques personals a part de ser més difícil, ja que es competia en piscina de 50 mtes., quedava en un segon terme". També hi afegeix: "que aquesta victòria s'ha aconseguit també per què el C.N.Castellfollit ha estat l'equip més regular d'aquesta final".

El C.N.Castellfollit s'ha proclamat campió amb 407 punts, per darrera seu i per tan segon classificat ha estat el C.N.Rubí amb 340 punts, tercer lloc pel C.N.Santa Eulàlia amb 328 punts, quart pel C.N.L'Hospitalet amb 313 punts, cinquè C.N.Joan Pelegrí 303 punts, sisè Gen Roses 289 punts, setè C.N.sallent 236 punts, vuitè SEK Catalunya amb 207 punts, novè C.E. Berga amb 187 punts i desè amb 176 punt l'INEF de Lleida.

El President del C.N.Castellfollit, Pere Vilà, així com tota la Junta Directiva feliciten a tots els nedadors i nedadores que formen l'equip aleví i al seu entrenador per aquest nou èxit de la natació Castellfollitenca. També ho fan extensible al nombrós grup de pares que varen acompanyar a l'equip i no varen parar d'animar als nedadors i nedadores.

L'equip dirigits per en Sergi Vivet estava format per: Marc Gifreu, Razvan Ionut, Marc Serret, Arnau Vila, Aura Vilarrasa, Raquel Nieto, Júlia Crivillès, Núria Masó i Clàudia Oliveras