07 de març 2016

ELS INFANTILS, JÚNIORS I ABSOLUTS COMPETEIXEN A GIRONA

Dissabte 5 de març al matí, els infantils i alguns dels nostres júniors i absoluts van competir a la 4a jornada de lliga infantil, i la presa de temps júnior i absoluta. 

Aquesta va ser la primera competició amb llarga de la temporada, i malgrat que els nostres nedadors sempre els hi ha costat competir amb llarga, van demostrar una vegada més que som capaços de ser competitius al llarg de tot l'any. Les proves que es van nedar van ser: els 200 lliures, els 100 esquena, els 50 lliures i els 100 braça. 

En les 3 distàncies curtes, els nostres nedadors van millorar els seus registres i les nedadores Laura Nieto i Mireia Reverter van obtenir una gran marca en la prova dels 50m liures, cada vegada més a prop dels campionats de Catalunya d'estiu. Pel que fa els 200 lliures, aquesta va ser una prova molt irregular on els nostres nedadors van tenir dificultats per millorar les seves marques de sortida. Aquest fet ens indica que no acabem de ser del tot competitius en proves llargues, i que caldrà entrenar més i aprofitar els pocs entrenaments que podem fer. En aquesta prova però, en Miquel Grau va millorar la seva marca amb 3'', fent un registre de 2:13.50,  imposant-se a la seva sèrie amb claredat. 

Els nedadors que van participar a la competició van ser: Marc Nieto, Miquel Grau, Sergi Sotillo, Gerard Villalta, Cèsar Pozas, Mireia Reverter, Maria Pagès, Laura Nieto, Ivette Navarro. 

Infantils, Júniors i absoluts a Girona.