22 de març 2016

BONS RESULTATS DELS NOSTRES NEDADORS AL TROFEU MERCAT DEL RAM

Aquest passat dissabte els nostres nedadors van participar el ja habitual Trofeu Mercat del Ram a Vic. El tercer dels quatre trofeus que formen el Circuit Girosona. 

En la sessió de matí i van participar els nostres infantils, júniors i absoluts. Podem dir que l'equip femení va tenir un paper més destecat que l'equip masculí. La majoria de les nostres nedadores van rebaixar les seves marques personals i arriben al Trofeu d'Eivissa amb molt bones sensacions. Pel que fa l'equip masculí, la majoria de nedadors van quedar-se a prop dels seus registres però no van aconseguir-los millorar, excepte en Miquel Grau en la prova dels 200m lliures, on es va imposar en la seva sèrie amb molta autoritat, nedant la prova amb uns molt bons parcials. 

Els nedadors que van participar a la sessió de matí van ser: Miquel Grau, Genís Grau, Sergi Sotillo, Cèsar Pozas, Marc Nieto, Gerard Villalta, Mireia Recerter, Maria Pagès,  Ivet Navarro,  Laura Nieto.
Nedadors que van participar a la sessió de matí al Torfeu Mercat del Ram.

En la sessió de tarda va ser el torn dels nostres alevins. Tot i les baixes d'alguns dels nostres nedadors, l'equip amb el qual vam participar va complir les expectatives i va rebaixar els registres personals. A excepció d'un nedador, la resta va millorar les seves marques personals, i van competir molt bé durant tota la sessió. Podem destacar la medalla de plata de l'Aura Vilarrasa en la prova dels 200 estils, i la 4a posició de l'Arnau Vila en els 100 lliures.

Els nedadors que van participar van ser: L'Arnau Vila, Rasband Iosnut, Marc Serret, Aura Vilarrasa, Clàudia Oliveras, Núria Masó, Raquel Nieto, Júlia Crivillés. 

Alevins que van participar a la sessió de tarda al Trofeu Mercat del Ram

Aura Vilarrasa 3a Classificada en la prova dels 200m estils.

Els dies 21,22,23,24 els nostres nedadors/es faràn un ministage d'entrenaments a les instal·lacions de Sant Pere de Torelló. I el dimecres 23 de març l'Aura Vilarrasa assistirà a l'entrenament de la Federació Catalana de Natació a les Sant Jordi.