22 de febrer 2016

TROFEU TRESSERRAS - BANYOLES

El passat dissabte 20 de febrer el Club Natació Castellfollit va participar el tradicional trofeu Tresserras de Banyoles. El segon dels quatre trofeus que formen el Circuit Girosona.
 
Una quinzena de nedadors, van competir-hi i la majoria d'ells van baixar les seves marques personals. Aquesta dinàmica es va repetint competició rere competició, i des del club creiem que els nostres nedadors cada vegada són més competitius durant la temporada d'hivern, malgrat que encara no tinguem una piscina coberta per poder entrenar...
 
Les marques més destecades van ser l:07.51  i  l:08.06 en la prova de 100m lliures de la Clàudia Oliveras i la Laura Nieto respectivament. També els 200 lliures de la Laura Nieto amb un temps de 2:29.18 . En ambdues proves, la Laura va fer uns registres que l'aproximen cada vegada més a poder participar els desitjats Campionats de Catalunya Infantil d'estiu!!! També podem destacar els 31:08 amb 50 braça de l'incombustible Adrià Surribas, que a més a més de fer una gran marca, es va imposar amb claredat a la resta de participants, gran exemple com a nedador i com a persona per tots els nedadors del club.
 
Així doncs, l'imatge que va donar el club en aquesta darrera competició, va ser bastant destacable i ens permet encarar amb il·lusió aquest segon tram de la temporada.
 
Els nedadors que van participar van ser: Adrià Surribas, Sergi Vivet, Anna Coma, Miquel Grau, Marc Nieto, Mireia Reverter, Ivette Navarro, Cèsar Pozas, Sergi Sotillo, Maria Pagès, Laura Nieto, Núria Masó, Clàudia Oliveras, Arnau Vila.
 
Imatge 1: Equip de nedadors que va participar el Trofeu Tresserras - Banyoles

Imatge 2: Primera posició de l'Adrià Surribas amb els 50 braça M.