03 de febrer 2016

4a Jornada de lliga Aleví - Riembau (Platja d'Aro)

El dissabte 30 de Gener, els nostres alevins van desplaçar-se a les instal·lacions del càmping Riembau (on l'Octubre vam realitzar l'stage de pretemporada) per disputar la 4a Jornada de lliga alevina. Les proves que es van nedar van ser els 200 braça els 100 papallona i els 4x100 esquena femenins i masculins.
 
Tots els nedadors van baixar considerablement les seves marques personals, i podem destacar la primera posició de la Clàudia Oliveras amb els 100 papallona i la segona amb els 200 braça. Les primeres posicions de la seva edat de l'Aura Vilarrassa en ambdues proves. També, la primera posició d'en Marc Gifreu en els 100 papallona, i finalment la victòria en el relleu de 4x100 esquena femení.
 
Així doncs, tanquem la última competició abans dels campionats de Catalunya d'hivern Aleví, amb molt d'optimisme, il·lusió, i amb moltes ganes de fer-ho bé.
 
Els nedadors que van participar a la competició van ser: Marc Pagés, Arnau Vila, Marc Gifreu, Aura Vilarrassa, Júlia Crivallés, Raquel Nieto, Núria Masó, Clàudia Oliveras.
 
Imatge: Nedadors que van prendre part a la competició.