09 de gener 2016

ENTRENAMENTS DE NADAL

Durant aquestes dates nadalenques els nedadors del Club Natació Castellfollit, han aprofitat per entrenar i posar-se en forma per poder encarar el tram més important de la temporada amb les millors condicions possibles.

Durant 10 dies (Alevins, infantils, júniors i absoluts)i 6 dies (pre-benjamins i benjamins), els nostres nedadors s’han desplaçat a les piscines municipals de Sant Pere de Torelló, per poder realitzar uns entrenaments de natació diferents, intensos, dinàmics i divertits.

Aquests entrenaments s’han realitzat en horari de 9 a 1, els més grans, feien dues sessions d’aigua, una primera més intensa i una segona de tècnica, i entremig una sessió de físic amb un treball de gomes. Pel que fa els nedadors més petits, durant la sessió de físic s’han practicat esports, jocs i tot tipus d’activitats lúdiques i recreatives, de treball amb grup i de cohesió.  


 Prebenjamins i benjamins del club esmorzant
 Treball de físic amb les gomes

 Treball de físic amb les gomes combinat a l'aigua

A més a més, s’han fet d’altres activitats com, l’amic invisible,  l’entrenament especial  del dia 31 de Desembre on l’equip va realitzar l’entrenament més llarg de l’any en una sola sessió fent 60 sèries de 100m i posteriorment el club va pagar l’esmorzar a tots els nedadors.  També s'ha organitzat un partit de waterpolo amb tot l’equip, on la majoria de nedadors no hi havia jugat mai i s’ho van passar d’allò més bé.

Acabant les 60 sèries de 100m amb els petits animant els més grans
 Nedadors que van realitzar l'últim entrenament de l'any
 Esmorzar després de l'entrenament del 31 de Desembre

Última xerrada del 2015 del president Pere Vilà i l'entrenador Sergi Vivet

En Sergi Vivet, director tècnic del club i en veu de tots els entrenadors, destaca l’alta participació durant tots els entrenaments programats amb una mitjana de 20-25 nedadors. L’exigència de tots els entrenaments i l’actitud dels nedadors alhora de realitzar-los, l’organització tenint en compte que la tasca per lligar-ho tot no resultava gens fàcil, i sobretot el companyarisme i la cohesió de grup que han fet tots els nedadors i tot l’equip d’entrenadors entre ells. Per tot això, ens diu: “Aquests entrenaments han superat totes les expectatives preestablertes, i  han sortit molt millor del que tothom s’esperava. Així doncs, esperem poder-ho repetir un altra any”.

Finalment, des del club esperem que aquests entrenaments es puguin evidenciar en les properes competicions, creiem que molts nedadors tenen ganes competir i millorar els seus registres personals. La majoria no havien tingut mai l’oportunitat d’entrenar tant durant l’hivern, i malgrat que alguns d’ells ens hagin dit que han acabat molt cansats, tots ells comparteixen les mateixes sensacions: "ens ha agradat molt poder entrenar tant i amb tot l’equip durant aquest Nadal, a més algun d’ells afegia  “tenir l’oportunitat d’entrenar igual que la resta de clubs i nedadors de la nostra edat, a través del club del nostra poble és genial, seria un somni tenir un globus així a la nostra piscina de Castellfollit de la Roca per poder entrenar fort durant tot l’any”

Així doncs, tanquem un període més d’activitats organitzades des del Club Natació Castellfollit, amb les ganes de continuar treballant i tirar endavant noves propostes, esperem que tan les famílies i els nedadors hagin quedat satisfets amb el resultat final, i volem agraïr la col·laboració de tots els pares, nedadors/es, entrenadors, la junta i sobretot:
  •       L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló (per deixar-nos entrenar a les seves instal·lacions).
  •       L’empresa  de transports SECREST OLOT BUS SL. (Pels desplaçaments realitzats).


Atentament,

CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT!!!