24 de gener 2016

BONA COMPETICIÓ DE L'EQUIP INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUT A TORELLÓ

Els nedadors més grans del club es van desplaçar aquesta vegada a Torelló per disputar la 3a Jornada de lliga infantil i presa de temps Júnior i Absoluta a Torelló.
 
Després de més de dos mesos i mig inactius, els nostres nedadors/es van tornar a competir de nou. Les proves que es van nedar van ser: els 400 lliures, els 200 papallona, els 200 esquena i els 4x100 estils femení i masculí. Tots els nedadors/es que van nedar, van baixar notablement els seus registres, sobretot en la prova dels 400m lliures. Així doncs, s'ha  demostrat  que els entrenaments realitzats durant el període de vacances de nadal ha donat el seu fruït. Tanmateix cal continuar, sense baixar la guàrdia i persistir per aconseguir els objectius proposats tan individualment com col·lectivament.
 
Les marques més destacades van ser els 5:18:00 de la Laura Nieto en la prova dels 400m lliures, que signifiquen una nova mínima de Catalunya de la seva edat, tot i que, amb el format actual d'aquests campionats, sabem que caldrà baixar encara més aquesta marca si es vol participar en els campionats de Catalunya d'estiu a les Picornell. També, podem ressaltar la victòria en el relleu de 4x100 estils masculí amb un final molt ajustat amb el C.N.Olot. Els components del relleu van ser (Genís Grau, "Tomaset", Sergi Vivet, Miquel Grau).
 
Els nedadors/es que van participar a la competició: Miquel Grau, Genís Grau, Gerard Villalta, Marc Nieto, Sergi Sotillo, Cèsar Pozas, Adrià Surribas, Sergi Vivet, Coral Vilà, Anna Coma, Laura Nieto, Ivette Navarro.
 
Imatge: Nedadors que van prendre part la  competició de Torelló.