09 de setembre 2015

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT TANCA UNA TEMPORADA D’ESTIU AMB UN EXCELENT ACTUACIÓ EN EL CRITERIUM PROVINCIAL

La piscina de Santa Coloma de Farners es va celebrar el passat 28 d’agost el Criterium Provincial de natació d’estiu. Amb aquesta prova es va donar per finalitzada la temporada 2014/2015.
I com no, els nostres nedadors i nedadores, una vegada més, varen anar a la piscina per realizar una inmillorable competició, on en la majoria de les proves nedaddes varen aconseguir millorar les seves marques personals.
S’ha de remarcar que tots els nedadors i nedadores que varen participar-hi, i ho podeu comprobar en el medaller individual que s’ha confeccionat, varen aconseguir com a mínim una medalla.
Destacarem sobre tot les 6 medalles d’or aconseguides per en Marc Gifreu i la Claudia Oliveras. I tal com es va informar, aquesta nedadora a la vegada va instaurar dos nous rècords de Club el dels 100 mtes. Esquena i 100 mtes. Estils.Un cop finalitzat el Criterium es va fer entrega al C.N.Castellfollit del trofeo que acredita com a Campió de la Copa Pirineus 2015, aixì com també 1er classificat en categoría masculina i segon en femenina.
FELICITATS!!! A tots els nedadors, nedadores i tècnics que han defensat els colors del C.N.Castellfollit amb orgull, ganes, força i honor, ja que gràcies a tots vosaltres cada dia ens fem millors i el C.N.Castellfollit més gran.

I també agrair a tots els pares per estar sempre al costat de l’equip i amb molt d’entusiasme animant i ajudant també a que el nostre Club sigui gran.




OR
PLATA
BRONCE
TOTALS
C.N. CASTELLFOLLIT
20
14
14
48
C.N. FARNERS
17
11
9
37
BESALU C.N.
16
19
13
48
A.C.E.J.LA JUNQUERA
6
12
14
32
C.P. SANJOANENC
5
6
3
14
C.P. FLAÇA
1
2
8
11