28 de setembre 2015

CRÒNICA DE L'STAGE A PLATJA D'ARO.


EL C.N.CASTELLFOLLIT D’STAGE A PLATJA D’ARO

Del 25 al 27 de setembre un bon grup de nedadors i nedadores del C.N.Castell-follit es varen desplaçar a Platja d’Aro per començar a preparar la temporada esportiva i fer convivència d’equip. Durant aquests tres dies els nedadors de categories benjamí a absoluts varen tenir l’oportunitat de conviure en les magnífiques instal·lacions del Càmping Riembau i poder entrenar en la seva piscina de 50 mtes., a les ordres dels entrenadors del Club Sergi Vivet i Núria Vilà. Els entrenaments es varen portar a bon ritme en sessions de matí i tarda. També es va fer una sessió de footing des del càmping fins a la platja de Sant Pol de S’Agaró a on es va fer una sessió d’aigua a mar obert. 


     
També es va poder disfrutar d’altres activitats i esports d'equip (futbol,bàsquet,beisbol,voleibol) i d'altres de més  lúdiques com la sortida al bowling de Platja d’Aro. L’stage va finalitzar amb un dinar on hi varen assistir també els pares.

Vist l’èxit que ha tingut aquest stage i les immillorables instal.lacions del Càmping Riembau, el C.N.Castellfollit considera donar continuïtat la propera temporada. 




Podeu veure més fotografies entrant en el següent enllaç: Galeria d'imatges