09 d’agost 2014

RECONEIXEMENT DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT A DAVID MONEREl passat 7 d'agost i en el transcurs d'un dinar a una restaurant de la Garrotxa, el C.N.Castellfollit va fer un merescut reconeixement a la figura de David Moner. Persona molt representativa dins del món de l'esport català i amb grans vincles a la nostre entitat, ja que va ser l'impulsor de que Castellfollit de la Roca tingués piscina i que gràcies aquest fet el poble de Castellfollit de la Roca sigui reconegut arreu dins del món de la natació.

Aquest reconeixement li arriba pocs dies després de l'anunciada retirada com a President de l'UFEC.
Durant el dinar, on també hi va ser present el delegat territorial de l'UFEC Sr. Lluís Barba, el Sr. Lluís Paluzie i membres de la junta del C.N. Castellfollit, el President d'Honor del Club Sr. Pere del Monte i el President actual Sr. Pere Vilà i varen fer entrega d'un artístic record, agraint i reconeixent-li la seva important tasca en la promoció i projecció de la natació.


Imatge del moment de la signatura del Sr. David Moner al Llibre Honorífic del C.N.Castellfollit

Imatge del lliurament del Trofeu amb el Sr. David Moner, el President actual en Pere Vilà (esquerre), i el president d´Honor del Club en Pere del Monte (dreta). 

Imatge de l´exterior del Restaurant amb els presents a l´acte.

Imatge del Sr. David Moner una vegada a la piscina de Castellfollit de la Roca.

Imatge del Trofeu lliurat al Sr.David Moner, per la seva trajectòria molt representativa dins del món de l'esport català i amb grans vincles a la nostre entitat, ja que va ser l'impulsor de que Castellfollit de la Roca tingués piscina i que gràcies aquest fet el poble de Castellfollit de la Roca sigui reconegut arreu dins del món de la natació.