08 d’agost 2014

Campions de la Challenge David Moner 2014 per a nedadors de promoció.

El Club Natació Castellfollit guanya la Challenge David Moner per a nedadors de promoció

El Club Natació Castellfollit ha guanyat la Challenge David Moner, la competició de piscines descobertes de les comarques de Girona per a nedadors de promoció fins als 12 anys. La setmana passada ja va guanyar la Copa Pirineus. D’aquesta manera, el club de Castellfollit s’ha proclamat campió de les dues competicions d’estiu de la demarcació, la de promoció i l’absoluta.


La piscina de Castellfollit de la Roca va acollir dijous la quarta jornada de la Challenge David Moner, una jornada molt especial, ja que el Club Natació Castellfollit partia com a favorit, després d’aconseguir els millors números a la Jonquera, Flaçà i Besalú, i perquè la prova comptava amb la presència de David Moner, impulsor d’aquesta competició de promoció i fins al passat mes de juny president de la Unió de Federacións Esportives de Catalunya. Moner va rebre de mans dels equips participants una placa en reconeixement als anys de dedicació al capdavant de les institucions esportives. Davant de la premsa, David Moner va recordar com de difícil va resultar crear una competició de promoció com la Challenge, ja que era prohibida pel Govern espanyol.



A la piscina, fins a set equips van disputar la quarta jornada de la Challenge David Moner, amb un arbitratge de primer nivell. Els petits nedadors van donar el màxim per aconseguir les millors puntuacions, i tot seguit, els nedadors del Club Natació Castellfollit es van llançar a la piscina amb roba, i és que han resultat campions de la Challenge David Moner 2014. Els castellfollitencs completen un estiu excepcional, ja que dissabte passat van guanyar la Copa Pirineus a la piscina de Sant Joan les Fonts. El Club Natació Castellfollit ha arrabassat el títol de la Challenge al Besalú Club Natació, etern rival dels castellfollitencs, que l’havia guanyat els dos últims anys. 


 imatge de tots els nedadors participants d´aquesta jornada.
 imatge del moment de l´entrega de plaques als vàris clubs de part d´en David Moner
Imatge de la piscina on s´observen tots els nedadors.
imatge dels nedadors CAMPIONS 2014 !! del Club Natació Castellfollit un cop a l´aigua després de saber el resultat final i com a vencedor.

FELICITATS !!! a tot aquest grup de nedadors/nedadores per fer-nos passar aquests bons moments..