10 de desembre 2022

MAHAMADOU DAMBELLEH FA UN QUART LLOC I DOS TOP-10 AL TROFEU CASTALIA CASTELLÓ

Fa un any que en Mahamadou va participar per primera vegada en el Trofeu Internacional  Castalia a Castelló de la Plana, però només s'hi va classificar en una prova. Aquest passat cap de setmana, en canvi, ja en va poder nedar tres i en totes va millorar la seva millor marca personal i va quedar entre els deu millors. Va ser desè en 100 mtes. esquena  (1:25,75) i en 100 mtes. lliures  (1:05,58) i va aconseguir arribar a la final dels 100 mtes. braça on va firmar una brillant quarta posició (1:24,30).

En Mahamadou comentava: "Torno a casa molt cansat, però amb molt bones sensacions. Va ser la meva primera competició important en piscina de 50 metres i vaig obtenir molt bones marques". El bon paper que va fer el nedador del C.N.Castellfollit a Castelló és un argument important per pensar que pot complir el gran objectiu que perseguirà en els pròxims mesos: "Estem treballant per poder fer la mínima per anar al mundial de Manchester i veiem que és possible. Anem pel bon camí".

En Mahamadou Dambelleh va nedar el Trofeu de Castalia com a membre de la selecció espanyola, al costat de nedadors i nedadores olímpics i de molt nivell. Va estar acompanyat pel seu entrenador, en Pere Vilà, que també formava part de l'staff tècnic nacional que deia "Estem lluitant amb esportistes que s'entrenen dos cops al dia. Nosaltres només ho fem cinc sessions a la setmana i en condicions que no són les millors".

L'entrenador/president del C.N.Castellfollit recorda que no tenen piscina coberta al poble i que cada setmana s'han de buscar la vida per poder fer els entrenaments.