08 d’octubre 2021


 

PRIMERA DIADA DE L'ESPORT I LA CULTURA INCLUSIVA

Aquest proper diumenge 10 d'octubre en Mahamadou Dambelleh, acompanyat pel seu entrenador en Pere Vilà, participarant  1ra Diada de l'Esport i la Cultura Inclusiva que tindrà lloc   al Parc del Sot d'en Barriques  a Parets del Vallès durant el matí, de les 10.00 h. fins  a les 14.00 h.


L’acte organitzat per Onat Sports Foundation amb la col·laboració de l'Ajuntament de Parets del Vallès, comptarà amb la presència d’entitats i associacions que treballen per la participació i total integració a la societat, mitjançant l'esport i la cultura, dels diferents col·lectius amb diversitat funcional i diferents capacitats.


Es podrà participar en diferents activitats esportives,  lúdiques i de lleure  i compartir-les amb tothom que vulgui conèixer i experimentar una activitat física practicada per persones amb discapacitat.


També serà una jornada per retrobar-nos amb els esportistes,  entitats i associacions premiades en els II Premis Inclusius de l’Esport Català. En aquest acte a n'en Mahamadou Dambelleh se li hi farà entrega del guardó que no li vàrem poder entregar durant la gala degut a les mesures sanitàries del moment.


Durant l'acte tindrà lloc un homenatge memorial a en Sergi Mingote Moreno, Patró fundador i President d’ONAT SPORTS FOUNDATION, on comptarà amb la presència del Ministre de Cultura i Esports Miquel Iceta.