01 de maig 2021

 MEMÓRIA ESPORTIVA MES D'ABRIL

El dissabte 17 d'abril va ser un dia molt intens. Després de mesos de no competir es reprenia l'activitat aquàtica.

Al matí els nostres infantils i absoluts participaven en la 4ª jornada infantil més trofeu absolut a Olot. La jornada va anar molt bé, ja que es varen obtenir molt bons resultats.

A la tarda les instal.lacions del C.N.Vic ETB van competir els prebenjamins i benjamins del Club en la 4ª jornada de la lliga. Per la majoria era la primera competició oficial. La seva actuació cal considerar-la com excel.lent ja que varen tenir una destacada actuació,  aconseguin molt bons resultats.

El dissabte 24 d'abril la magnífica piscina del C.N.Lloret de Mar va ser l'escenari de la 4ª jornada de lliga aleví. Cal destacar la importància d'aquesta jornada, ja que s'havia de nedar la prova dels 200 mtes. estils. Una prova que és puntuable per classificar-se pels Campionats de Catalunya d'estiu aleví. Aquest fet va motivar molt als nedadors castellfollitencs per assolir els bons resultats que es varen aconseguir.

El diumenge 18 d'abril en Mahamadou Dambelleh Jarra es va desplaçar fins a l'Escola Àgora Internatio-nal Scholl de Sant Esteve de Sesrovires, convocat per la Federació Catalana d'Esports per a Cecs per participar en una jornada de tecnificació.