16 de desembre 2020

 BONES MARQUES D'EN MAHAMADOU DAMBELLEH JARRA ALS CAMPIONATS D'ESPANYA DE NATACIÓ ADAPTADA

La piscina "Parque Oeste" d'Oviedo va ser l'escenari aquest passat cap de setmana dels Campionats d'Espanya de Natació Adaptada Absoluts.
El jove nedador castellfollitenc va tenir una molt bona participació, destcant  sobretot en les proves lliures, amb un excel.lent temps de 0:30.59 en la prova dels 50 mtes. lliures. I també amb uns bons registres en la prova de 100 mtes.lliures, 1:10.54 i 0:40.39 en 50 mtes esquena.
Tot i nedar en categoria absoluta, amb aquestes marques en Mahamadou va aconseguir classificar-se entre els millors nedadors nacionals de l'especialitat. 
En Mahamadou feia una valoració molt positiva de la seva participació: "Tot i les dificultats per poder entrenar hem fet un bon treball amb en Pere Vilà,el meu entrenador, aquestes tres últimes setmanes. He aconseguit fer uns bons resultats en les proves de lliures i esquena. Però m'ha faltat temps per poder preparar les de papallona on no he obtingut els resultats esperats, ja que m'he vist condicionat per la falta d'entreno i les restriccions".