07 de gener 2020

EL C.N.CASTELLFOLLIT NO HA PARAT AQUEST NADAL

Tal com s'havia programat, els dies no festius d'aquestes passades festes de Nadal s'ha aprofitat per dur a terme uns entrenaments intensius a la piscina de Sant Pere de Torelló, per tal d'afrontar amb garanties els propers esdeveniments esportius (Campinats d'Espanya i de Catalunya, jornades de lliga, Trofeu Lloret Vila Esportiva, Trofeu JosepTresserras, Trofeu Ciutat d'Eivissa, ...). Uns dies en que s'han combinat els entrenaments dins l'aigua amb la preparació física dirigida per en Jordi Hostench. Els benjamins i els prebenjamins han fet uns entrenaments més centrats en la tècnica dels estils.
Durant aquests dies també s'han realitzat uns  entrenaments  conjunts i un clìnicde viratges amb el C.N.Torelló, amb la participació de nedadors i nedadores de nivell internacional i nacional. Una molt bona experiència per a tots i a totes. L'últim entrenament de l'any es varen realitzar els 50 x 100 mtes.
L'entrenador del Club, en Pere Vilà, es mostrava molt satisfet pel treball dut a terme,  sobretot pel grau d'implicació i interès mostrat per tots els nedadors i nedadores aquests dies. 
Han estat uns dies molt ben aprofitats.