01 de desembre 2019

MAHAMADOU DAMBELLEH JARRA, ESPORTISTA CONVIDAT PER SERGI MINGOTE PRESIDENT D'ONAT FOUNDATION, A LA PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS INCLUSIUS DE L'ESPORT CATALÀ

El nedador del Club Natació Castellfollit, Mahamadou Dambelleh Jarra acompanyat del seu entrenador Pere Vilà, va assistir aquest passat dilluns al Palau de Pedralbes de Barcelona a l'entrega de la primera edició dels Premis Inclusius de l'Esport Català convidat pel president d'Onat Foundation, Sergi Mingote. Acte que va presidir la Consellera de Presidència i portaveu del govern,Meritxell Budó. Que juntament, amb la diputada Anna Tarrés, es varem mostrar molt interessades per la trajectoria esportiva  d'en Mahamadou i el varen encoratjar a continuar treballant per tal d'aconseguir tots els seus objectius.
Abans d'aquest acte en Mahamadou va ser rebut per Gerard Figueres, Secretari General de l'Esport i de l'Activitat Física; Antoni Reig, Director del Consell Català de l'Esport; i Pere Vilà, Delegat Territorial per Barcelona; per tal de conèixer la seva trajectoria esportiva i quins són els seus objectius  de futur.