06 d’octubre 2019

GENÍS GRAU, GUANYADOR DE LA COPA D'EUROPA DE TRIATLÓ D'ALANYA (TURQUIA)
Una gran noticia ens arribava des de Turquia aquest passat cap de setmana. A la ciutat turca d'Alanya si va celebrar la Copa d'Europa de Triatló. On el nedador del C.N.Castellfollit va guanyar la prova masculina superant després d'un llarg i dur esprint al suís Sylvain Fridelance i al britànic Michael Teogle.
A la web de la Federación Española de Triatlón destacava la gran victoria d'en Genís Grau amb aquestes paraules:
"La Federación Española de Triatlón ha sumado una nueva medalla de oro a su medallero históricos gracias a la actuación del catalán Genis Grau en la Copa de Europa de Triatlón celebrada  en Alanya. Su victoria se cimentó en la carrera a pie, donde, después de ser subcampeón de España la semana pasada en A Coruña , marca las diferencias en sus últimas competiciones. De esta forma Genís llega como uno de los grandes favoritos para alzarse con la victoria en la primera edición del ProTour Fetri, que enfrentará a los mejores triatletas de nuestro país en dos jornadas de triatlón frenéticas".
En Genís disputarà d'aquí quinze dies el Campionat d'Europa en distància esprint a la ciutat de l'illa de Madeira de Funchal  (portugal).

Tota la família del Club Natació Castellfollit et fa arribar la més sincera enhorabona pels teus èxits i t'encoratgem i animem a continuar endavant !!!!
Genís gas a la Burra !!!!!