05 de juny 2019

PERE VILÀ COLLMALIVERN, EX NADADOR DEL C.N.CASTELLFOLLIT, NOMENAT REPRESENTANT TERRITORIAL DE LA GENERALITAT DE L'ESPORT I DE L'ACTIVITAT FÍSICA PER BARCELONA I COMARQUES DE LA CATALUNYA CENTRAL.

Pere Vilà Collmalivern, nascut a Castellfollit de la Roca l'any 1986, va pendre posessió el passat 1 de juny del càrrec de Representant Territorial de l'Esport i de l'Activitat Física  per la ciutat de Barcelona i comarques de la Catalunya Central.
Dins del seu extens currículum de formació cal destacar, que en Pere Vilà ha estat assesor jurídic del Consell Català de l'Esport en la redacció del projecte per una nova llei de l'esport i de l'activitat  física. Funcionari de carrera des de l'any 2008, disposa d'una trajectoria profesional vinculada a l'assesorament, representació i defensa jurídica de persones, empreses i administracions  públiques, clubs i entitats vinculades en el món de l'esport, en qüestions tant de caràcter local com internacional. També disposa d'experiència en la direcció d'organitzacions, tant públiques com privades, liderant projectes d'innovació, consolidació i expansió.
En l'àmbit de l'esport, Pere Vilà ha estat estretament vinculat a diferents entitats esportives i a tots els nivells. Ha estat nedador federat, més de quinze anys, amb el C.N.Castellfollit i el C.N.Olot. Ha participat en cinc maratons i varies mitges maratons, i en un alt nombre de curses populars. També ha estat triatleta. Més enllà de la pràctica esportiva també va fer de monitor,  entrenador i, més tard, membre de la Junta Directiva del C.N.Castellfollit