11 d’abril 2019

BONA PARTICIPACIÓ AL 43è TROFEU MERCAT DEL RAM DE NATACIÓ A VIC

La piscina del C.N.Vic ETB va ser l'escenari un any més del Trofeu Mercat del Ram, que enguany arribava a la seva quaranta tres edició. Un trofeu que el matí estava reservat a nedadors i nedadores de les categories infantils, juniors i absoluts, i a la tarda per a nedadors/es  alevins i benjamins. De la importància d'aquest trofeu només cal dir que hi han participat uns 600 nedadors/es d'un total de 22 equips d'arreu.
La participació dels nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit en general, tot hi alguna baixa d'ultima hora, cal qualificar-la de força bona. Millorant deu marques personals i aconseguint una medalla de bronze.
Àngel David Chugden  va ser l'únic nedador del Club que va aconseguir pujar al podi, aconseguint la medalla de bronze després d'una forta lluita fins al final en la prova dels 100 mtes estils.
De la jornada cal destacar sobretot el bon ambient entre els nedadors i nedadores del club, ja que varen animar des del principi fins l'últim en les proves on hi teniem representació i això ajuda molt.