18 de novembre 2018

Sopar-Gala 50è aniversari del C.N.Castellfollit

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT CELEBRA ELS 50 ANYS AMB UN SOPAR
S'estrenarà el documental "50 anys de C.N.Castellfollit" que explica la història del Club en aquest mig segle de vida.

Aquest proper dissabte 24 de novembre el Club Natació Castellfollit organitza un dels actes més importants i emotius per celebrat el seu 50è aniversari. Es tracta d'un Sopar Institucional, que reunirà un bon grup de persones vinculades d'una manera o una altra al passat i al present d'un Club que ja té mig segle de vida.
Aquest Sopar-Gala que es celebrarà al restaurant "La Deu" d'Olot, comptarà amb l'assistència de l'actual junta directiva, presidida per Pere Vilà, així com també de presidents i directius que ha tingut l'entitat, tècnics, exnedadors i nedadors actuals, socis i amics en general.
Al sopar també hi assistirà el Secretari General de l'Esport de Catalunya, Gerard Figueres, el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, l'Alcalde de Castellfollit de la Roca, Miquel Reverter i també d'un bon grup de presidents de Clubs de la Delegació de Girosona.
Un moment molt especial i esperat d'aquest esdeveniment serà l'estrena del documental "50 anys de Club Natació Castellfollit", amb guió i editat per Eduard Miguel, on es fa un passeig per la història d'aquest mig segle de vida del Club.