16 de setembre 2018

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA HOMENATJA EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT PELS SEUS 50 ANYS
Aquest passat dissabte 15 de setembre la sala de Plens de l'Ajuntament de Castellfollit de la Roca es va omplir de gom a gom de persones que van voler ser presents al reconeixament oficial al Club Natació Castellfollit. L'entitat celebra enguany 50 anys, mig segle amb molts d'èxits esportius, amb un subcampionat d'Espanya inclòs, una gesta enorme per un poble que no arriba als 1.000 habitants. Però, segons el club, del que estan més orgullosos és d'haver  ensenyat a nedar a molts castellfollitencs i garrotxins i d'haver promogut una sèrie de valors amb els esportistes que han passat per les seves files al llarg d'aquests 50 anys.
En els parlaments el President del Club, Pere Vilà, deia: " Que el Club a part de ser una entitat esportiva sempre ha tingut una vessant dedicada a la vida social del club i al poble de Castellfollit de la Roca. I que sempre des del Club s'ha intentat posar per davant una sèrie de valors com el respecte amb els demés, la integració, la humilitat, la gratitut i l'autosuperació". En el seu parlament el President del Club va remarcar que aquest homenatge era per a tots aquelles persones que senten el Club i se l'estimen, i que són o han estat part de la seva trajectòria al llarg d'aquest mig segle d'història.
L'Ajuntament de Castellfollit de la Roca considerava que aquest homenatge era del tot necessari i merescut, ja sigui pel foment de l'esport i els valors que ha transmès als joves castellfollitencs, com també per la difusió que s'ha fet del nom de Castellfollit arreu del món. No en va, nedadors del Club com Esteve Comamala, Sandra Juanola, Neus Coma o Carla Casals van portar el nom del poble a competir en campionats europeus i mundials. L'Alcalde de Castellfollit, Miquel Reverter, deia en el seu parlament: "El nom del poble de Castellfollit de la Roca ha arribat a Sudàfrica i al Brasil, i volem agrair al Club i a tots els seus presidents i persones que han format part de la direcció del Club pels seu esforç, fet pel qual el feia sentir molt content i orgullòs".
Durant l'acte l'alcalde va fer entrega d'una placa al President del Club que deia: "En nom del consistori de l'Ajuntament de Castellfollit de la Roca, i dels seus veïns i veines, amb aquest acte institucional felicitem el Club Natació Castellfollit, en el seu 50è aniversari. Agrair també la tasca social i esportiva portada a terme amb èxit, en aquest mig segle de vida".
Tot seguit el President del Club va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament.