19 d’agost 2018

COMIAT A LAIA COMA ENTRENADORA DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Laia Coma va tenir el passat dissabte dia 18 d'agost, l'ocasió d'acomiadar-se com és mereix del C.N.Castellfollit, en un sopar realitzat pel Club Natació Castellfollit, entitat on ha desenvolupat la tasca d'entrenadora aquest estiu 2018. Va ser una vetllada entranyable i emotiva.

Durant el sopar, que va comptar amb la presencia de nedadors i nedadores que durant aquest estiu han estat a les seves ordres, de pares i membres de la junta, es va destacar la tasca realitzada per la Laia. Ha estat una entrenadora que amb la seva alegria, dedicació, paciència, ganes de fer, i el seu saber, ha estat una peça clau per aconseguir una altre nova edició de la COPA PIRINEU 2018.

La mateixa Laia Coma, va realizar un discurs de comiat, on va fer una cronologia desde el seu inici en la Natació, dels clubs per on ha nedat i fins el moment en que en Pere Vilà, president del Club, li va oferir la possibilitat d'entrenar al C.N.Castellfollit fins arribar al dia d'avui. Va agraïr als pares, i membres de la junta, per la seva col·laboració i confiança  dipositada en ella, però sobretot als nedadors i nedadores pel seu treball, implicació, sacrifici i  sobretot en creure en la seva manera de fer. També va animar a continuar endavant i en comentar que han estat poc dies, en els que ha treballat com entrenadora en el Club Natació Castellfollit, però que s'emporta un dels millors records de la seva vida com a entrenadora, que l'ha fet millorar com a persona i que mai hauría pensat ,que tindría una relació amb les persones, i nedadors, pares etc... d'aquest club modest però a la vegada i segons ella especial, com ha tingut, en el breu espai de temps que ha estat al club.

Es per això, que tots els qui formem el Club Natació Castellfollit esperem i desitgem a la Laia, una carrera esportiva plena d'èxits, en aquest últim any d'universitat als EEUU ( Florida ) estudiant i representant al seu club, i en la seva vida com a entrenadora d'aqui en endavant, així com en la seva vida personal i esperem que s'emporti un gran record del Club Natació Castellfollit.

Imatge de la Sandra Juanola (membre de la junta del c.n.Castellfollit) dient unes paraules d'agraïment a la laia en representació del Club.

Imatge de la Laia rebent els obsequis per part del C.N.Castellfollit

Imatge de la Laia rebent els obsequis per part del C.N.Castellfollit

Imatge de la Laia rebent els obsequis per part dels representants del grup de pares/mares "Masters"

Imatge de la Laia rebent els obsequis per part del grup de Nedadors mes joves del C.N.Castellfollit

Imatge de la Laia dient unes paraules d'agraïment al Club i a les persones que en formen part.


Imatge de la laia mentre observa el vídeo que li han realitzat els nedadors/dores.


Imatge dels nedadors i nedadores veient el vídeo que li van realitzar per l'acomiadament i en record del club

Imatge de la Laia amb els obsequis lliurats per part del Club i dels grups de nedadors assistents

Imatge d'alguns dels nedadors / nedadores que van assistir al comiat de la Laia.


MOLTES GRÀCIES LAIA I SORT !!

ens veiem aviat !