01 d’abril 2018

CAMPUS DE SETMANA SANTA: S'HA FET UN MOLT BON TREBALL

Del 26 al 29 d'abril el Club Natació Castellfollit ha realitzat els seu Campus de tecnificació de Setmana Santa a la Piscina Municipal de Sant Pere de Torelló amb una molt bona participació. Han estat quatre dies d'intens treball on s'ha combinat treball de volum de metres, amb intensitat i treball de tècnica d'estils, així com tam-bé amb sessions de preparació física i jocs. També s'han dut a terme altres activitats complementàries com una sortida en bicicleta i una sessió de preparació física
funcional al gimnàs Master's d'Olot. El dijous per acabar aquests quatre dies de treball varem anar al cinema.
Un dels objectius marcats pels entrenadors del Club, Pere i Edu, era aconseguir fomentar l'esperit d'equip i les relacions d'amistat entre tots els nedadors i nedadores.
Des del C.N.Castellfollit volem agrair a l'equip tècnic, als nedadors i nedadores pel seu treball i esforç d'aquests dies, donant el màxim a cada entreno. Així com també el seu compromís vers al Club.
També volem donar les gràcies a ne'n Joan del Gimnàs Master's d'Olot per la seva col.laboració i sobretot a l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per les facilitats que tenim per poder entrenar i fer les nostres activitats.
Esperem que aquest treball doni els seu fruit en els propers esdeveniments esportius.