30 de gener 2018

La Reina del CARNAVAL D'OLOT 2018 !

Ara fà uns dies, el 27 de gener del 2018 es va anunciar i presentar en societat a Olot ( al Casal Marià ), al Rei i la Reina del Carnaval d'Olot 2018, acompanyats de desenes de representants i de totes les Colles Locals i comarcals. En el mateix acte, també es va descobrir el cartell d'aquest any 2018 dissenyat per un equip de dissenyadors d'Olot.
Així doncs per aquest 2018 i ja en la seva trajectòria, essent la 29ena edició del Carnaval d'Olot 2018, es va presentar al nou Rei i Reina. Es tracta d'Aniol SOLÉ  i la Coral VILÀ, (tots dos de la Colla de la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca).
El seu regnat ja va començar en el moment que els reis de l'any anterior de la colla els Alots, passéssin els poders. En el moment de l'intercanvi de poders, tant el rei com la reina van dir unes paraules d'agraïment i a convidar tota la gent que s'animi i participi al Carnaval 2018.

Imatge de la presentació els nous Reis del Carnaval 2018.

Imatge del cartell del Carnaval d'Olot 2018.

Imatge de la presentació en públic, realitzat amb totes les entitats col·laboradores 

Cal dir que els reis d'aquest any, han estat escollits coincidint amb l'aniversari dels 25 anys de la Colla la Carnavalesca, una colla amb una gran trajectòria als carnavals de les comarques gironines i que cada any recull premis gairebé a tots els municipis per on desfilen.
A part de l'acte fet a Olot, també es va realitzar una presentació al poble de Castellfollit de la Roca, donat la Colla de la Carnavalesca i està arrelada desde el seus inicis, per la qual cosa, es van fer varis actes.
Un primer acte es va fer a l'interior de l'ajuntament de Castellfollit, on l'alcalde com a representant institucional així com algun regidor, van dir uns paraules dirigint-se als assistents i a la Colla de la Carnavalesca pels seus 25 anys de trajectòria. També es vàn adreçar a les persones assistents dient unes paraules, els nous Reis del Carnaval l'Aniol Solé i la Coral Vilà així com el president de la Colla Carnavalesca en Carles Solé.
Cal dir que la Reina la Coral VILÀ, ha estat molts anys vinculada al Club Natació Castellfollit, doncs ha estat nedadora del Club i encara hi està, fet que va aprofitar en el mateix acte per felicitar al 50è aniversari que aquest 2018 celebra el Club Natació Castellfollit.

Imatge del moment en què el Trenet deixava a la Colla de la Carnavalesca i als nous Reis 2018.

Imatge de l'arrivada dels nous Reis del Carnaval d'Olot 2018 a l'ajuntament de Castellfollit

Imatge de l'Aniol Solé i la Coral Vilà fent el discurs a dins l'ajuntament de Castellfollit

Seguidament i després de la presentació a l'ajuntament, els assistents es van desplaçar fins a l'esglèsia vella ( Esglèsia Museu ) del poble, lloc a on es feia l'Inauguració de l'exposició "Art, Cultura, i Carnaval" on s'exposa la trajectòria dels 25 anys de la Colla La Carnavalesca, amb tots els vestits portats desde l'inici i fins a dia d'avui, imatges de tots els anys, així com objectes que recorden el seu llegat.

Imatge de l'alcalde de Castellfollit així com algun regidor i els Reis del Carnaval 2018 ja en l'exposició - Museu del 25 anys de la Colla La Carnavalesca.