04 de desembre 2017

El C.N.CASTELLFOLLIT AL TROFEU RAÜL RAMOS: SIS FINALS I UN RÈCORD DE CLUB

La piscina del C.N.Olot va ser l'escenari aquest passat dissabte 2 de desembre, en sessions de matí i tarda del prestigiós Trofeu Raül Ramos de natació, que enguany arribava a la se24a. edició. Amb aquest trofeu es donava també el tret de sortida al Circuit DS-Girosona de natació.
Pel que fa a la participació dels nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit cal fer-ne un balanç positiu. A part d'acon-seguir participar en sis finals, cal sumar-hi un nou rècord de club i varies millores en les marques personals fet que ajudarà a millorar en el rànquing per poder participar en els propers Campionats de Catalunya d'hivern.
Els finalistes van ser: l'Adrià Surribes en 100 mtes. estils,  Núria Rodriguez en 100 i 200 mtes. braça, Núria Masó en 100 i 200 mtes. esquena i la Clàudia Oliveras en 100 mtes. estils.
El rècord de club va anar a càrrec de la Núria Masó en la prova dels 100 mtes. esquena (14 anys) amb un temps 1:15.64 millorant l'anterior d'ella mateixa que era de 1:17.26.
Un cop finalitzada la competició, l'entrenadora del Club Anna Zamora comentava " estar molt satisfeta pel rendiment de l'equip, sobretot per haver competit a un bon nivell en un ambient fantàstic i en un gran nivell esportiu".

Imatge dels nedadors del Club que vàren nedar en el Trofeu Raül Ramos d'Olot