23 d’octubre 2017

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT CELEBRA EL DINAR-GALA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA 2016/2017

La piscina de Castellfollit de la Roca va ser el marc ideal per celebrar aquest passat diumenge del tradicional Dinar-Gala per donar per acabada la temporada esportiva 2016/2017. Un acte on hi varen assistir unes vuitanta persones entre nedadors, nedadores, pares, familiars i amics del Club.
Tal com deia el President del Club, en Pere Vilà: "ha estat una temporada difícil ja que els Clubs, sobretot els més petits, passen per moments difícils sobretot en l'aspecte econòmic. Tot i això esportivament ha estat una temporada molt bona. S'han complet els objectius marcats. Per això  era el moment de celebrar els èxits aconseguits com a Club: Campions de la Copa Pirineus i sots campions de la Challenge David Moner. Així com els nombrosos èxits a nivell individual".
Després del dinar es va fer l'entrega d'un record de la temporada a tots els nedadors i nedadores que aquest any han defensat els colors del Club.  Es va fer entrega dels diplomes acreditatius als nedadors/es que durant la temporada han batut algun record de club.
També es varen fer entrega dels trofeus als nedadors més destacats de la temporada. Els trofeus entregats varen ser:
Trofeu XXXI Memorial Vilà de Santiago per la Rosi Heredia.
Trofeu President per l'Aura Vilarrasa Costa.
També es va fer un reconeixement a la Núria Vilà per tasca duta al Club com entrenadora durant vuit anys.
En els parlaments finals el President va destacar que "rés d'aquests èxits serien possibles si no hi hagués un bon equip tècnic". Es va agrair i felicitar per la feina ben feta a l'equip encapçalat per l'Anna Zamora, David Roca, Edu Bartrina, Anna Coma i Ivet Navarro.