14 de setembre 2017

STAGE DE PRETEMPORADA 2017/2018


Tot just hem finalitzat la temporada esportiva d'estiu i ja estem preparant la propera. El Club Natació Castellfollit no para !!!
Per aquest motiu us informem que per tercer any, el Club organitzarà un stage al Camping Riembau de Platja d'Aro els dies 22-23 i 24 de setembre. Unes magnífiques instal·lacions per poder començar amb bon peu la nova temporada.
L'objectiu de l'stage és proporcionar un temps de treball, de diversió, de convivència i sobretot de fer Club.
Per això, per no oblidar-vos, apunteu a la vostra agenda del 22 al 24 de setembre Riembau us espera !!!!
No us ho podeu deixar escapar.


Enguany, el club ha decidit repetir iniciar la temporada amb un stage esportiu a Platja d'Aro a les instal·lacions del càmping Riembau. L'objectiu d'aquesta iniciativa és iniciar la temporada agafant un bon estat de forma, convivint 3 dies amb tot l'equip.

En aquest cas marxaríem el divendres 22 de setembre, un cop els nedadors/es hagin acabat l'escolarització (aproximadament a les 17:00 de la tarda i amb cotxes particulars) i tornaríem el diumenge dia 24 de setembre un cop acabats de dinar. 

Durant els 3 dies es combinaran, entrenaments d'aigua (piscina, platja) , esports col·lectius, activitats lúdiques i d'oci... i un ventall d'activitats per fer d'aquests 3 dies una experiència positiva per a tots els nedadors/es. 

El preu total d'aquest stage és de 91 euros, aquest preu inclou:
 
 
- 2 nits d'allotjament amb bungalows al càmping Riembau
- Pensió Complerta  (Esmorzar, Dinar i sopar)
- Ús de totes les instal·lacions esportives de l'interior del càmping (piscina exterior 50m, piscina interior 25m, pistes esportives, gimnàs...etc)
- Monitoratge i dinamització per parts dels monitors i entrenadors de les diferents activitats. 

*Així doncs creiem que és una bona oportunitat, perquè els vostres fills gaudeixen al màxim de l'esport envoltats dels seus companys i companyes.

Pel que fa l'últim dia, donem la possibilitat als pares de venir a dinar a les mateixes instal·lacions del Càmping Riembau, d'aquesta manera celebraríem la finalització d'aquest tots junts. Aquest dinar els nedadors/es ja el tindrien inclòs amb el preu de l'stage i els pares s'ha acordat amb el càmping que el preu final seria de 15 euros per persona. 

Tothom que i estigui interessat, hauria de fer un primer pagament de 50 euros abans del dia 1 de setembre.  I també demanem que empleneu degudament el paper que adjuntem a continuació amb si esteu interessats en venir a dinar i quantes persones vindrieu.
 
Per això, per no oblidar-vos, apunteu a la vostra agenda del 22 al 24 de setembre Riembau us espera !!!!

Moltes gràcies i visca el C.N.Castellfollit.
 
- En aquests enllaços hi trobaras la següent informació.