06 d’agost 2017

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT RENOVA EL TÍTOL DE CAMPIÓ DE LA "COPA PIRINEUS" DE NATACIÓ

El C.N.Castellfollit després de cinc intenses jornades, s'ha proclamat campió de la Copa Pirineus 2017 de natació. Competició que va tenir lloc aquest passat dissabte a la piscina de Castellfollit de la Roca. Els nedadors i nedadores han sumat una puntuació total de 1.873 punts, per davant del Besalú C.N. n'ha aconseguit 1.617,5 punts, tercer per l'ACEJ La Jonquera amb 1.124 punts, quart el C.P.Flaçà amb 960,5 punts i cinquè el C.P.Santjoanenc amb 713 punts.
A més a més, l'equip masculí i el femení també es varen proclamar campions en cada una de les categories.
Els nedadors castellfollitencs, tot i estar a les acaballes de la temporada, van estar a un molt bon nivell. Obtenint bons registres personals i bones posicions en aquesta cinquena i última jornada.
Cal destacar que el relleu de 4 x 50 mtes. estils femenins absolut format per la Núria Masó, Núria Rodriguez, Clàudia Oliveras i Laura Nieto varen establir un nou record de Club amb un temps de 2:19.32 l'anterior era de 2:19.42.
Enhorabona a tots els nedadors i nedadores, i també a tot l'equip tècnic.

Imatge del podium en la classifiació final de la competició i on es veu el CNCastellfollit CAMPIÓ

Imatge dels nedadors del club i que han estat el guanyadors d'aquesta edició de la Copa Pirineu 2017

Imatge del relleu femení del C.n.Castellfollit, que ha aconseguit un nou rècord de Club.
(de esquerre a dreta ). Claudia Oliveras, Laura Nieto, Núria Rodriguez, Núria Masò.

FELICITATS A TOTS I A TOTES PEL NOU TÍTOL ACONSEGUIT.