26 de juny 2017

Final delegacions

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a les instal.lacions del C.N.Reus Ploms la final per delegacions de la Federació Catalana de Natació. El dissabte i en sessions de matí i tarda varen competir les delegacions de Tarragona, la de Lleida la del Baix Llobregat , Catalunya Central i la de Girosona. En aquesta jornada estava reservada a nedadors i nedadores  de les categories absoluta, junior i infantil. El C.N.Castellfollit va ser-hi present amb  5 nedadors/es a la selecció de la delegació Girosona: Laura Neto, Núria Masó, Núria Rodriguez, Mireia Reverter i en Miquel Grau.
La delegació de Lleida s'ha proclamat campiona i la delegació de Girosona ha quedat en quarta posició.
El diumenge va ser el torn per les categories alevina i benjamina.Les delegacions que hi varen pendre-hi part en la sessió matinal van ser: LLeida, Tarragona, Baix Llobregat, Catalunya Central, el Vallès i Girosona.  Els joves representants del C.N.Castellfollit que formaven part de la selecció de Girosona l'Aura Vilarrasa, Laia Oliveras i l'Èric Ventulà, tot i ser una jornada intensa i molt  calurosa , han competit a un molt bon nivell i han obtingut bons resultats. 
La delegació de Tarragona ha estat la guanyadora per delegacions aleví-benjamí. La delegació de Girosona va quedat en quart lloc a pocs punts del tercer.


Imatge de tots els nedadors de tots els clubs, que hi van assitir.

Imatge dels nedadors mes joves del Club que hi van participar.

Imatge del resultat final on s'observa la 4 posició aconseguida.

Imatge dels nedadors mes grans que van participar-hi.