02 d’abril 2017

VISITA INSTITUCIONAL DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

VISITA INSTITUCIONAL DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ, ENRIC BERTRAN, AL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT
Aquest dissabte el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, acompanyat pel Director General de la Federació, Josep Ruiz, i pel delegat provincial Lluís Masberenguer s'han desplaçat fins a Castellfollit de la Roca per fer una visita institucional al C.N.Castellfollit.
En aquesta visita s'ha reunit amb el president del club, Pere Vilà, i els membres de la junta, així com també amb l'alcalde Miquel Reverter.
En aquesta trobada  el president ha valorat molt la tasca que porta a terme el C.N.Castellfollit, que sense poder disposar d'instal·lacions porta un treball exemplar pel que fa a la promoció i pràctica de la natació, fet que el fa ser, segons el president, un club singular dins el món de la natació catalana.
En la reunió s'ha pogut tractar de la problemàtica que te el club a l'hora d'entrenar durant l'hivern, ja que no disposa de piscina coberta, així com també d'altres necessitats i projectes de futur del Club.
La trobada que s'ha desenvolupat en les instal·lacions municipals , on el president ha signat en el Llibre d'Honor del club, ha finalitzat amb un dinar.

Imatge on observen les instal·lacions del Club Natació Castellfollit

Imatge del President signant el llibre d'honor del club.

Imatge dels dos presidents enmig de l'acte.

Imatge dels assistents en la reunió realitzada en la data.