06 de febrer 2017

4ª JORNADA LLIGA BENJAMiNA I 2ª JORNADA PREBENJAMINA

El passat dissabte 4 de febrer, la magnífica piscina de Santa Coloma de Farners va ser l'escenari on es va celebrar la 4ª jornada de la lliga Benjamina i la 2ª Prebenjamina. El C.N.Castellfollit hi va participar amb un total de 13 nedadors. Tots ells varen tenir una molt bona actuació. La majoria varen rebaixar les seves marques personals considerablement aconseguint molt bones posicions en la classificació general. S'ha fet palès el bon treball que va començar per Nadal i que ha continuat aquest últim mes.
En aquesta jornada els benjamins nascuts/des l'any 2006 varen nedar les proves dels 100 mtes braça i 100 mtes. lliures. Els nascuts/des l'any 2007 les proves de 50 mtes. braça i 100 mtes. lliures. Pel que fa als prebenjamins els nascuts/des l'any 2008 varen nedar 50 mtes. esquena i 50 mtes. papallona i els més petits els nascuts/des l'any 2009 varen nedar la prova dels 25 mtes. braça.
Els nedadors/es del C.N.Castellfollit en aquesta jornada varen competir amb nedadors i nedadores del Clubs: C.N.Torelló, Geieg de Girona, C.N.Farners, C.W.Anglès i C.N.Lloret de Mar.
A nivell individual cal destacar els primers llocs aconseguits per l'Aina Salvador i l'Èric Ventula en la prova dels 50 mtes. braça,  com també el de la Laia Oliveras en 100 mtes. lliures. Aixì com també un meritori segon lloc de la Núria Gifreu en la complicada prova dels 50 mtes. papallona.
A nivell d'equip el C.N.castellfollit va guanyar el relleu de 4 x 25 mtes. braça mixta any 2009 i un excel·lent segona posició en els 4 x 50 mtes. papallona femení.

Imatge dels nedadors que van competir a Sta.Coloma.

Imatge dels mes petits del Club que van participar-hi.