09 de gener 2017

El Club Natació Castellfollit no ha parat aquests dies de Nadal

Tal com havia programat l'equip tècnic del Club, s'han aprofitat aquests dies de Nadal per portar a terme uns entrenaments intensius a la piscina de Sant Pere de Torelló, per tal d'afrontar amb garanties els propers esdeveniments esportius (campionats de Catalunya, Trofeu Josep Tresserres, Trofeu Ciutat d'Eivissa,...). Uns dies on s'ha combinat el treball dins a l'aigua amb la preparació física. Els més petits de l'equip, benjamins i prebenjamins, han fet uns entrenaments més centrats en la tècnica dels estils.
Durant aquests dies, com es pot veure en aquest recull fotogràfic, a part del treball dins la piscina s'han realitzat altres activitats relacionades amb l'esport com va ser la pujada a peu al Santuari de Bellmunt, nedar 100 de 100, sortida amb raquetes de neu a Vallter 2000, jocs cooperatius...
L'entrenadora del Club, Anna Zamora, es mostrava molt satisfeta pel treball portat a terme, però sobretot pel grau d'implicació i interès mostrat per  tots els nedadors i nedadores aquests dies.
Realment han estat uns dies molt ben aprofitats.









 
 

 imatges dels nedadors que van assistir en les activitats vàries fetes pel club Natació Castellfollit