24 de desembre 2016

crònica dels campionats de Catalunya d'hivern

NÚRIA RODRIGUEZ DOS FINALS EN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA D'HIVERN INFANTIL I JUNIOR.
Les magnífiques instal·lacions del C.N.Barcelona van ser els passats dies 20/21/22/ i 23 de desembre l'escenari dels Campionats de Catalunya d'hivern en categoria infantil i junior. Uns campionats complicats per les nostres nedadores, falta de costum de competir en piscina de 50 metres, fer-los el mes de desembre fa que la preparació no sigui la més adequada ja que a prou feines portem tres ...mesos entrenant, i sobretot pel nerviosisme que suposa competir en un campionat d'un nivell esportiu molt alt.
Tot i així cal destacar a la Núria Rodriguez nedant de manera implacables les preliminars del 100 i 200 mtes. braça, fet que li va valdre classificar-se per les finals. Demostrant ser una nedadora que caldrà tenir molt en compte i que més d'un sorpresa ens donarà. La Clàudia Oliveras, que es presentava molt curta de preparació degut a una lesió que l'ha tingut apartada de la piscina quasi un més, va mostrar un bon nivell sobretot en 100 papallona. Però una inoportuna grip li va impedir continuar la seva participació en els campionats. Pel que fa a la Mireia Reverter i la Núria Masó varen estar a un bon nivell molt a prop de les seves millors marques.
Des del C.N.Castellfollit volem felicitar a totes les nedadores i a la seva entrenadora , Anna Zamora, per la seva participació i esforç. I esperonar-les a seguir entrenant per tal que els campionats d'estiu siguin millors.

Imatge de la nedadora la Núria Rodriguez.

Imatge de les nedadores presents en el Campionats de Catalunya.

Imatge de les nedadores en un moment d'oci ja a la platja de BCN.