10 d’octubre 2016

Hivern 2016 / 2017 ( Notícia Important ) .

Benvolguts pares i mares,
el Club Natació Castellfollit és una entitat fundada l'any 1968 sense afany de lucre que te com objectiu la promoció i pràctica de la natació.
Com cada any, després de l'estiu, s'ha programat la continuïtat de la nostra tasca com sempre a la piscina coberta del C.N.Olot. Però enguany, davant la nostra sorpresa i a última hora, ens han comunicat la negativa de poder portar a nens i nenes menors de 10 anys . Aquesta prohibició ens obliga que més de la mitat de nens/es que participaven en les nostres activitats no puguin continuar. Aquesta actitud intransigent ens ha fet molt de mal.
Però ara més que mai, volem vetllar per a tots aquest nens/es i per la confiança de tots aquest pares ens han donat durant molts d'anys. Volem vetllar per la qualitat de la formació, tant humana com esportiva ja que son el futur del nostre club i no volem de deixar de fer una tasca on molts de pares hi han confiat.
Per aquest motiu, ja rebreu més informació ben aviat, hem aconseguit poder disposar de la piscina de Sant Pere de Torelló els dissabtes al matí.
Sabem que és un pel lluny, però tenim totes les facilitats. És la nostra intenció de posar-hi un autocar que recollirà a tots/es els nens/es, amb sortida a Castellfollit , efectuant dues parades a Olot, així com també un servei d'ajuda per canviar els més petits un cop acabin l'activitat.
D'aquí pocs dies us passarem la informació definitiva.
Gràcies per la vostra col·laboració.