05 d’agost 2016

CAMPIONS DE LA COPA CHALLENGE DAVID MONER 2016


Continua l'època... El Dream Team de la Natació, amplia el seu reguitzell de títols i fites aconseguides. 
Aquest cop, i un any mes, els petits del club han aconseguit imposar-se despres de les 4 jornades de competició, la Copa CHALLENGE DAVID MONER 2016. Han revalidat el títol aconseguit la temporada passada. Ja en son uns quants. Com diuen uns "suma y sigue".
Ahir dijous es va celebrar la ùltima jornada a la Jonquera, i allà es va demostrar que aquests petits nedadors/dores no en tenen prou, en volen més, volen aconseguir noves fites, i el que se'ls hi posa al davant, i això no es fàcil, cada vegada hi ha més competència. 
Però amb la seva implicació, dedicació, esforç, serietat i les ganes de millorar el dia a dia i com no... amb la col·laboració dels entrenadors, i amb el suport dels pares en totes i cadascuna de les jornades, al qual ha estat d'admirar, s'ha aconseguit .
NENS/NENES " MOLTES FELICITATS CAMPIONS". 
- Després de 4 jornades la classificació final ha estat !!! ( Girona Swim )
7è- Sant Joan 124
6è- Farners 558
5è- La Jonquera 562
4art- Flaça 758
3er- Angles 860
2on- Besalú 1148
1er- Castellfollit 1259
Enhorabona a tots/es, i felicitar a l'equip tècnic format per l'entrenadora Núria Vilà i els monitors Anna Coma i Salomon Aguilar.
Ara toca fer el mateix amb la Copa Pirineus. Us esperem a tots/es aquest dissabte a la última jornada que es celebra a la piscina de Castellfollit. No hi falteu i veniu a celebrar el títol amb l'equip. Un cop acabada la competició hi haurà el sopar social i una banyada nocturna.
Visca el Club Natació Castellfollit!!!