19 d’abril 2016

BONS RESULTATS DELS NOSTRES NEDADORS A LA 5A JORNADA DE LLIGA INFANTIL I LA 6A JORNADA DE LA LLIGA ALEVÍ

Intens cap de setmana pels nedadors del Club Natació Castellfollit. El matí els nostres infantils, júniors i absoluts es van desplaçar a Olot, el costat de casa, per disputar la 5a i última jornada de lliga infantil i presa de temps júnior i absoluta. Les proves que es van nedar van ser els 1500 lliures femení, els 100 lliures masculí i femení i els 100 estils masculí i femení.   

Els resultats dels nostres nedadors no van ser del tot destecats, tot i així, la majoria d'ells va igualar o va quedar-se molt aprop dels seus registres personals. S'ha de dir que estem en un moment de la temporada on el físic té un paper més important que l'aigua i per tant, és normal que es doni aquesta situació. Malgrat això, podem destecar la participació de dues nedadores en la prova dels 1500 lliures femení, l'Ivet Navarro i la Laura Nieto, prova molt dura, on a més la Laura Nieto va establir un nou rècord del club de 14 anys en aquesta prova amb un temps de 21:01.85. L'anterior datava de l'any 2008 de la Núria Vilà. 

Els nedadors que van participar van ser: Miquel Grau, Cèsar Pozas, Sergi Sotillo, Ivette Navarro, Mireia Reverter i Laura Nieto. 


Imatge: Nedadors que van particiar a la competició a Olot. 

Per altra banda, els nostres alevins es van desplaçar fins a Platja d'Aro a les instal·lacions del càmping Riembau, on es va cel·lebrar la 6a i última jornada de lliga alevina. Les proves que es van nedar van ser els 800 lliures femení els 50 lliures masculí i femení i els 200 papallona masculí i femení. En aquest cas si que podem destecar els bons resultats dels nostres nedadors on gairebé tots van superar les seves marques personals i van competir a molt bon nivell. A més, en el relleu de 8x50 estils mixte on l'equip va quedar en primera posició, en el parcial d'esquena la Núria Masó també va batre el rècord del club de 13 anys femení amb un temps de 36.11. L'anterior era de la nedadora Sara Planella de l'any  2011 amb un temps de 36.28

Els nedadors que van participar van ser: Razvand Ionut, Marc Gifreu, Arnau Vila, Marc Serret, Clàudia Oliveras, Núria Masó, Raquel Nieto, Júlia Crivillés, Aura Vilarrasa.

Imatge: Nedadors que van participar a la 6a jornada de lliga aleví