28 d’agost 2015

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT CELEBRA LA FINALITZACIÓ DELS CURSETS DE NATACIÓ D'ESTIU

El divendres 28 d'agost es va celebrar a la piscina de Castellfollit de la Roca la festa de cloenda dels cursets d'estiu de natació que organitza el C.N.Castellfollit.
Enguany per primera vegada els monitors del casal d'estiu de l'ajuntament castellfollitenc i els monitors del Club varen organitzar aquesta festa conjuntament i que varen fer gaudir de valent a tots els nens i nenes. El festival va començar amb diferents activitats, jocs i balls on molts de pares també si varen engrescar a participar-hi.
Tot seguit va ser l'hora de demostrar a la piscina a pares i familiars els coneixements adquirits durant l'estiu amb les diferents proves aquàtiques organitzades. Tot seguit tots els participants varen rebre de mans dels seus monitors el diploma acreditatiu i una medalla. I per finalitzar es va fer un pica-pica per a tots els assistents.
Cal dir que han estat prop de vuitanta nens i nenes els que han participat en els diferents cursets que organitza el C.N.Castellfollit.
El C.N.Castellfollit vol agrair a tot l'equip de monitors per la seva dedicació i bon treball i als pares la confiança que tenen cap al Club.

Imatge de tots els nens que han assistit aquest estiu als Cursets de Natació.

Imatge dels nens jugan i gaudin de la festa/Celebració.

Imatge dels nens nedant aquest ultim dia de curset (estiu 2015)